Välkommen till roliga tröjor!

Välkommen! Kanske delar vi sammpiketröjaa passion för roliga tröjor eller så har du kanske kommit hit av en slump. Oavsett vilket så hoppas jag du kommer tycka min sida är intressant och rolig.

Jag borde kanske också passa på att utfärda en varning såhär inledningsvis. Om du inte redan är en passionerad tröjgalning som jag så kanske du blir det efter att ha läst på sajten. Roliga tröjor kan vara beroendeframkallande och ett samlande slukar både pengar och tid, men frågar du mig så är det helt klart värt det! Ett mindre kostsamt och platsbesparande alternativ är att bara spara bilder på de tröjor man hittar. Men även här måste ett varningens finger höjas! Efter ett tag kan det vara svårt att motså köpinpulsen, så läs vidare på egen risk 🙂

Det finns många olika typer av roliga tröjor. Ibland handlar det om ett roligt budskap, ett kul motiv eller spännande materialval. Men det kan också handla om hur tröjan skulle passa in i vardagen, skulle den väcka uppmärksamhet för att den är omodern, vågad eller ful? Det är också högst individuellt vad som är roligt eftersom smaken och preferenserna är olika. En tröja jag tycker är rolig kanske inte du tycker är någon höjdare. Ibland måste man också tänka på den sociala kontexten för att förstå humorn. En tröja som var rolig på 80-talet kanske inte är rolig i dag.

Här på sidan tänkte jag berätta om allt möjligt som rör mitt samlande av tröjor. Det kommer bli en mix av nyttig info och personliga berättelser och tankar. Kommentera gärna och berätta vad du vill läsa om eller skriv om din tröjsamling. Du får också mer än gärna komma med tips på tröjor som du tror att jag kan vara intresserad av, jag har ju fortfarande inte hittat den roligaste tröjan av dem alla!