Tröjor, tröjor och tröjor!

Jag är lite småförtjust i de där tröjorna som har ett motiv på insidan, och om man drar upp tröjan över huvudet så ser det ut som att man är en dinosaurie, zlatan eller något annat kul! Det enda problemet är att jag inte sådär jätteofta brukar dra upp tröjan över huvudet, faktiskt i princip aldrig..

Men man kanske skulle införskaffa en sån i alla fall för att roa barnen med. Jag tror de skulle tycka det var hysteriskt roligt. Det är tur man har barn så att man kan leva ut sina barnsliga sidor utan att någon tycker det är konstigt!

Jag tror i och för sig dessa tröjor används vid sportevent när det blir mål, jag har sett varianter där det står goal på insidan. En rolig idé i och för sig, och säkert riktigt effektfullt om alla i publiken skulle bära dessa tröjor. Det var nog faktiskt också i sportsammanhang jag la märke till dessa tröjor från första början. Under VM 2014 så såg jag holländska supporters bära tröjor med några av storstjärnorna som motiv! Nu när jag googlat lite har jag också hittat en variant med den engelske spelaren Wayne Rooney. Det kan säkert komma många fler motiv framöver, så jag ska hålla utkik tror jag. Det är ju EM i sommar så förhoppningsvis dyker det upp fler varianter eller andra roliga tröjor.

Jag kanske skulle försöka få tag i en Zlatan-tröja och bege mig till fotbolls-EM och stötta vårt herrlandslag! Då får jag en ursäkt att både köpa en ny tröja och att dra den över huvudet 🙂 Det skulle kännas lite konstigt att sitta hemma framför TV:n och som en sann supporter dra tröjan över huvudet, men å andra sidan, om jag får in en riktig fullträff på oddset så kanske tröjan åker upp! Jag tänkte följa evenemanget via fotbollsem.net och förhoppningsvis få lite bra bettingtips därifrån under mästerskapet.

Om du vill se fler sådana här tröjor med motiv på insidan så kan du söka på pull over head tee. En av mina favoriter är ninjavarianten!

För övrigt har jag nu både fått tag i mitt paket som hade tappats bort i posten och fått hem min egendesignade familjetröja! Är nöjd med bägge delarna och barnen blev jätteglada över sina inramade porträtt! Nu är det bara att fortsätta med den Warhol-inspirerade tröjan, har fortfarande inte riktigt bestämt motiv, velar om mjölkpaketet verkligen är det perfekta valet eller inte. Men det löser sig, tipsa gärna om du har en bättre idé!