Roliga tröjor för kvinnor och tankar om mitt tröjintresse

Jag har kommit fram till att det finns extremt många roliga tröjor för kvinnor! Jag har hittat den perfekta till frun som alltid är sen, texten lyder: ”Better to be late than to arrive ugly”. Nu är ju inte min fru så förtjust i roliga tröjor som jag är, hon kör mer klassisk stil så det vore nog ingen lyckad present tyvärr. Men passande vore den!

Det roligaste jag kan få min fru att ta på sig är en gullig jultröja, något mer extremt än så går inte att få på henne. Hon gillar sina skjortor, blusar och motivlösa toppar som bara skriker efter efter att någon ska komma och skriva eller rita något kul på dem. Å andra sidan är det ju rätt skönt att någon av oss ser vuxen ut när man hämtar och lämnar på fritids och går på föräldramöten.

Jag undrar egentligen var mitt tröjintresse kommer ifrån. Jag kan inte påminna mig om att någon vuxen hade några tröjor som jag lagt på minnet. Kanske var det det tråkiga utbudet av killkläder som fick mig intresserad. Man är ju hänvisad till antingen någon moderiktig skjorta eller en t-shirt med något random tryck på om man inte väljer en helt slät enfärgad. För att inte tala om alla sweatshirts och t-shirts med sportloggor på. Då blev det roligare att leta efter tröjor med udda motiv och texter på istället.

Sen började man ju kunna trycka själv hemma om man hade skrivare. Då var det bara att köpa transferpapper och ta fram strykjärnet och sen stryka på sitt egna motiv. Kvaliteten till en början var ju inte sådär super, inte hållbarheten heller. Men det var roligt att få skapa sina egna tröjor och sticka ut. Man kan kunde ju få dem precis som man ville ha dem och dessutom kunde man göra dem roliga! Något som alltid lockade till samtal.

Efter den första tiden då jag upptäckt hemmatryck så hittade jag ut på Internet där det så småningom började bli billigare och billigare att få sina egna motiv trycka professionellt. Dessutom finns ju en hel värld av spännande tröjor att leta efter på nätet. Man är inte längre begränsad till kappahl, dressman, JC, HM, MQ, Jack and Jones och eventuellt några andra få butikskedjor med kläder för herrar.

Ja, så var det nog det började alltihop. Berätta gärna hur det började för dig!