Otursdag och pulvermos

Det är inte min dag i dag! Jag hade hoppats på att kunna hämta ut min tröja som jag beställt över nätet, men posten kunde inte hitta mitt paket! Så jag får ge mig till tåls ännu några dagar innan de förhoppningsvis har hittat mitt paket. Det måste ju ligga där någonstans.

Sen har jag också förlorat en budgivning på en internetauktion på en kul tröja jag verkligen ville ha. Men så gärna ville jag i och för sig inte ha tröjan att jag var villig att betala 500 kr för den. Men men, det kommer väl fler chanser hoppas jag.

Men med min tur så kanske jag borde köpa en lott eller betta på någon match! Vem vet, turen kanske kommer när man minst anar det… Är egentligen inte så bra på betting, funderar på att testa att lämna in ett stryktips. Får ta hjälp av den här guiden om jag ska lyckas klura ut hur man gör.

I övrigt har det varit en ganska normal dag. Hemgjorda köttbullar till middag med riktigt god lingonsylt, också den hemgjord precis som den fantastiska brunsåsen. Allting toppades sen med pulvermos… Det var verkligen ingen hit. Riktig potatis ska det vara! Så synd på så god mat.

Jo just det, jag har pysslat lite med mitt senaste tröjprojekt också! Jag är verkligen inne i en kreativ period nu och försöker förverkliga några av mina tröjidéer. Sitter och experimenterar med bildprogrammet på datorn för att få till det. Har tänkt göra en kul familjebild där alla ser ut som superhjältar i en serietidning. Sen ska jag nog låta ett fotoföretag trycka upp tröjan åt mig. Vem vet, kanske frun gillar idén också så att hon kanske också vill ha en. Hon är ju inte så förtjust i det där med tryck på tröjor, men hon kanske kan tänka sig att ha den som sovtröja i alla fall!

Jag vet i och för sig inte när jag skulle använda tröjan, men det är en sån där rolig grej man vill ha. Man kan ju alltid ha den när man går runt hemma och skrotar eller pysslar i trädgården. Vi får se, det kanske inte blir något. Måste ju få till den som jag vill ha den också och det är inte det lättaste.

Om du har tips på hur jag kan förbättra min idé eller hur jag ska gå till väga för att få till det så får du gärna höra av dig! Alla råd är välkomna. Hör också av dig om du vet något bra spelbolag där jag kan betta! Just nu är det Svenska Spel som gäller, men jag vill gärna testa något nytt.