Om mig

På uppmaning av vänner och bekanta har jag nu gjort slag i saken och satt upp en webbsida som handlar om min stora passion: Roliga tröjor! Jag har under många år samlat på tröjor och bilder på tröjor med roliga motiv och tänkte nu dela med mig av spaningar, minnen, tips och tankar i ämnet. Du som besökare är självklart mer än välkommen att T-shirtdela med dig av dina egna tips och berättelser om tröjor som fått dig att dra på smilbanden. För mig personligen är ett av mina absoluta favoritminnen när Carola gjorde entré i melodifestivalen med sitt telefonnummer blinkande på t-shirten, ett humoristiskt svar på kvällsblaskornas spekulationer om hennes skilsmässa med Runar Söögard.

Förutom humoristiska tröjor gillar jag fotboll och att pröva på nya ölsorter. Familjen är dock mitt allra största intresse och jag måste passa på att tacka dem för att de håller utkik efter intressanta tröjor och för att de aldrig gnäller över att släpas land och rike runt på jakt efter den allra roligaste tröjan man kan hitta. Det har med andra ord gått åt en hel del tid till shoppingturer, paketuthämtningar på posten och mycket Internetsurfande för att bygga upp min fina samling som jag är otroligt stolt över.

Till vardags jobbar jag som inköpsansvarig på ett företag inom detaljhandeln, ett jobb som passar mig utmärkt med alla dess utmaningar. Framförallt är det roligt att följa trender och att se nya produkter nå marknaden. Det är också roligt att få möjlighet att resa och se sig om, något som i allra högsta grad tillfört en hel del spännande inslag i min tröjsamling.

Jag hoppas du kommer tycka ämnet är lika intressant som jag och att du kommer ha kul under tiden du läser på min sida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *